GRUPA ȘTRUMFILOR

Educatoare: Ciarnota Carmen și Catrineț Crina

GRUPA MICĂ C

Mesajul nostru

În grupa Ștrumfilor, noi, educatoarele, susținem și ajutăm copiii să-și dezvolte empatia, creativitatea și abilitățile de care au nevoie astfel încât să fie pregătiți pentru școală și să devină, mai apoi, adulți responsabili. De asemenea ne dorim ca cei mici să vină cu drag la grădiniță într-un mediu care le oferă confort, siguranță și iubire.

În grupa Ștrumfilor, noi, educatoarele, încurajăm și ajutăm copiii să-și dezvolte personalitatea și abilitățile cu care au fost înzestrați oferindu-le un mediu sigur și motivant. Unicitatea fiecărui copil este pusă în valoare și susținută prin empatie, iubire și grijă.

Ne dorim ca cei mici să vină la grădiniță cu bucurie și plăcere, simțindu-se iubiți, acceptați, încurajați și motivați, într-un mediu sigur și primitor. Pentru aceasta, noi, educatoarele grupei Ștrumfilor, îndrumăm și susținem copiii să se dezvolte ca personalități unice și independente, în ritmul propriu, punând, astfel, bazele unei dezvoltări individuale armonioase.

În grupa Ștrumfilor ne dorim ca cei mici să vină cu bucurie și nerăbdare în fiecare zi. Pentru aceasta, noi, educatoarele, susținem și încurajăm copiii să-și dezvolte abilitățile cu care au fost înzestrați, oferindu-le un mediu cald și primitor, în care să se simtă confortabil și în siguranță. Iubirea, empatia și grija sunt pilonii pe care dezvoltăm personalitatea unică a fiecărui copil prin jocuri și activități care să le facă plăcere și să-i motiveze să învețe.